Vår ide!

Neste Løp AS skal gi løpeinteresserte et nettsted som motiverer deg til å løpe mer og finne de løpene du ikke viste om. Neste løp lanseres som nettstedet www.nesteløp.no og vil dekke hele spekteret av løpedistansene fra de mest ekstreme ultraløp, maraton, halvmaraton til de som ønsker å gjennomføre sin første 5 km.

Vår ambisjon er å skape Norges (og så Skandinavias) råeste nettsted for løpeinteresserte og på den måten motivere folk til å bevege seg mer.

Neste Løp skal bli best på å skape en relevant brukeropplevelse som stimulerer til å ville sette seg mål og løpe mer! Allerede ved lansering hadde vi over 500 løp i vår database. Flere kommer, alle skal med!

  • Dette jobber vi for fremover:
  • – Alle løp i Skandinavia skal være registret hos oss
  • – Enkelt å sammenligne løp og bestille påmelding
  • – Bli inspirert – se hva andre løper. Og inspirer andre – gi dine vurderinger

Om oss

Vi er to løpeglade karer som stortrives med å finne neste løp for oss selv. Vi vinner sjelden, men vi vinner alltid over oss selv. 😊 og løpegleden er definitivt der. Sammen har vi gjennomført mange forskjellige distanser. 

Veien videre

Vi har mange spennende ideer til hvordan vi skal ta nesteløp.no videre! Vi har som nevnt over 500 løp fra dag 1, og dette vil bare vokse. For når vi teller opp alle små og store løp i Norge så finner vi nærmere 2000 forskjellige (klart da tar vi med alt det vi finner😊).

Dere kommer til å se fremover at vi stadig arbeider med brukeropplevelsen. Her har vi flere spennende ideer som vi kommer til å lansere på sikt.

Tips til oss, send oss gjerne en e-post på post@nestelop.no

Helt til slutt vil vi få takke for alle gode tilbakemeldinger, vi motiveres! 😊

Løpehilsen fra

Carsten og Carl-Otto